Uncategorized

Co je to Singles‘ Day?

Který je největší nákupní den v roce? Býval to Black Friday (černý pátek) nebo Cyber Monday (kyber pondělí). Z hlediska tržeb je však největším nákupním dnem online i offline nakupování den Singles‘ Day, neoficiální svátek s kořeny v Číně a s celosvětově rostoucím uznáním.

Počátky Singles’ Day

Singles‘ Day (den nezadaných) je 11. listopadu (11/11), protože, a to je roztomilé, se toto datum skládá z nezadaných (jedniček či singlů). Začalo to někdy v 90. letech jako jakýsi anti-valentýnský den mezi studenty vysokých škol, kteří chtěli oslavovat, že jsou nezadaní. Kromě večírků a akcí pro nezadané to byla také velká výmluva pro to, aby si mohli koupit dárek (protože si to přece zasloužíte). Tato nová tradice pak vedla k tomu, že podniky nabízely promo akce Singles‘ Day. Ale to byl jen začátek.

Nákupní svátek

Zvyšující se uznání tohoto dne a úspěch s ním souvisejících promo akcí pomohly obohatit tento kuriózní svátek o bezprecedentní komerční rozmach. Větší obchodníci si toho všimli a nechtěli i nechat ujít příležitost a začali nabízet své vlastní nabídky. Současným výsledkem tohoto trendu je spousta konkurenčních obchodů, které se vzájemně propagují a přitahují zákazníky na lákavé nabídky.

Promo akce během Singles’ Day

Co to pro vás všechno znamená? Nabídky. Výprodeje. Slevy. Více věcí si můžete koupit za nižší ceny. Nyní nabízejí největší prodejci a on-line obchody, jako jsou AliExpress, Amazon a dokonce i Booking.com, strmé slevy a časově omezené nabídky pro Singles’ Day. I když se vám nelíbí komercializace svátků, každému se hodně líbí dobrá nabídka—a díky tomu, že se stále více nakupuje online, je snadné si jednu pořídit ve správný den.

Oslavte Singles’ Day

Přejeme všem šťastný den Singles‘ Day . Dopřejte si den sami pro sebe, kupte si večeři nebo se bavte s jinými nezadanými. Samozřejmě nemusíte být nezadaní, abyste si mohli užívat den Singles’ Day. Pokud chcete této finanční příležitosti využít, doporučujeme vám přečíst si naše tipy a triky, abyste se ujistili, že dostanete ty nejlepší nabídky. 


User comments



Opera

You deserve a better browser

Opera's free VPN, Ad blocker, and Flow file sharing. Just a few of the must-have features built into Opera for faster, smoother and distraction-free browsing designed to improve your online experience.

Download now