Uncategorized

Заощаджуйте гроші легко, роблячи покупки онлайн

Ви готові? Тому що сезон онлайн-розпродажів швидко наближається, і ви, мабуть, хочете якомога більше заощадити на своїх онлайн-покупках. Ніколи не погана ідея підготуватися заздалегідь, і ми маємо кілька порад, як витрачати менше, заощаджувати більше та заробити на деяких унікальних акціях.

Надсилайте собі нагадування про покупки

Більшість із нас використовує кілька пристроїв і перемикаючись між мобільним, і настільним комп’ютером, легко щось втратити. Отже, коли ви ходите по магазинах та розпродажах, ви можете скористатися функцією обміну файлами Flow у браузері Opera. Немає жодної реєстрації, логіна чи пароля — просто відскануйте QR-код, щоб підключити пристрої та миттєво надсилайте речі туди-сюди. Ви можете надсилати собі зображення, посилання, нотатки та файли, також ви матимете легку довідку, коли змінюватимете пристрій або будете відвідувати магазини в реальному житті.

Робіть покупки з друзями

Дві або більше голів краще, ніж одна. Діліться магазинами, речами та ідеями з друзями, користаючи з розпродажів. Якщо у вас є браузер Opera, ви можете поділитися з усіма вживаючи Pinboards. По суті, це порожня вкладка, де ви можете збирати знімки екрана, посилання, нотатки та зображення, як колаж. Тоді ви просто копіюєте посилання та надсилаєте його друзям або принаймні збережете всі свої ідеї в одному місці. Друзі можуть відвідувати вашу дошку з будь-якого веб-переглядача та додавати емодзі-реакції до всього, що ви там публікуєте.

Допомагайте один одному робити покупки

Якщо ви робите покупки разом з друзями та ділитеся інформацією, ви можете зробити це простіше. Ви можете спілкуватися з друзями прямо в браузері Opera, не перемикаючи вкладки або програми, оскільки в Opera вбудовані популярні месенджери – Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, VK, Twitter, Telegram. Завдяки цьому дуже легко надсилати один одному посилання, показувати, що ви купуєте, і отримувати рекомендації та поради.

Увімкніть VPN за найкращими цінами

Ви впевнені, що купуєте за найнижчою ціну? Є спосіб дізнатися. Сайти, де можна забронювати оренду житла або квартири, змінюють ціни залежно від того, де ви перебуваєте та як часто їх відвідуєте. Отже, видаліть файли cookie та увімкніть VPN, наприклад безкоштовний VPN, вбудований у браузер Opera. Тоді ви можете поекспериментувати з різними розташуваннями VPN, щоб побачити, яке налаштування буде найбільш вигідним для вас.

Ми любимо робити покупки онлайн, тому що це не тільки простіше і швидше, а й вигідніше. А за допомогою правильного браузера та інструментів для здійснення покупок ви зможете постійно економити час, знаходити найкращу ціну та навіть повертати гроші. Найкраще те, що у браузері Opera є вбудовані необхідні інструменти, абсолютно безкоштовні. Тож, приємного перегляду та вдалих покупок!


User comments



Opera

You deserve a better browser

Opera's free VPN, Ad blocker, and Flow file sharing. Just a few of the must-have features built into Opera for faster, smoother and distraction-free browsing designed to improve your online experience.

Download now