Uncategorized

Зроби це до Чорної п’ятниці

Сезон розпродажів у самому розпалі. Ми щойно відсвяткували День холостяка (11.11), а вже зараз на горизонті маячить розпродаж Чорної п’ятниці. Знаєш як отримати найкращі ціни? Існує кілька корисних звичок, з яких можна почати користуватися вже сьогодні, а які спростять весь процес покупок в день розпродажу. Зроби це і будеш знати як скористатися фантастичними пропозиціями у Чорну п’ятницю.

Отримай кешбек

Не витрачайте час на покупки в магазинах, які не підтримують кешбек. Пропозиції по поверненню готівки є скрізь, і повертають гроші з кожною покупкою. Тепер такий сервіс є також в браузері Opera, тепер все в одному місці, тому більше не потрібно копатися в мільйонах плагінів і кожного разу входити в систему. Можеш переглядати магазини на сайті Opera Cashback або просто робити покупки у звичайному режимі онлайн. Значок Cashback у твоєму браузері підкаже, коли у магазині, який ти відвідуєш буде доступний кешбек. Потім ти просто натискаєте на значок і… все! Зароблений тобою кешбек автоматично з’явиться на твому рахунку. А це завжди додаткові гроші.

Виявлення піднятих цін

Завжди слід перевіряти історію цін на товари перед сезоном розпродажів. Багато магазинів заздалегідь піднімають ціну, а потім пропонують знижки покупцям під час “розпродажу”. Просто відстежуй ціну на потрібний тобі гаджет, щоб потім порівняти її. Простий спосіб зробити це – Pinboards в браузері Opera. Це, по суті, порожня вкладка, в якій ти можеш збирати нотатки, посилання, скріншоти та ідеї, наприклад, у вигляді колажу. Ти також можеш надіслати посилання на дошку сім’ї та друзям, щоб вони могли відреагувати за допомогою смайликів і дати тобі зворотний зв’язок.

Змінити місце дислокації… віртуально

Деякі сайти пропонують різні ціни в залежності від того, де ти знаходишся або як часто переглядаєш їх оголошення – це називається профілюванням цін. Щоб уникнути цього, очисти файли cookie твого браузера (також можеш відкрити приватне вікно) та увімкни VPN. Потім просто поміняй віртуальну локацію за допомогою VPN і побачиш різницю. Не хочеш купувати преміум-сервіси VPN? Не проблема – просто скористайтеся безкоштовним VPN, вбудованим в браузер Opera, і дізнаєшся, чи отримуєш найкращі ціни на свої покупки в Чорну п’ятницю.

Не поспішай

Якщо знайдеш вигідну пропозицію під час перегляду товарів на телефоні? Скористайся функцією обміну файлами Flow у браузері Opera, щоб надіслати собі посилання. Flow дозволяє з’єднати твої пристрої, щоб миттєво обмінюватися матеріалами між ними. Просто відскануй QR-код своїм мобільним пристроєм, і все готово. Тоді ти зможеш зберігати всі свої посилання, прайси та ідеї в одному місці для подальшого використання. Ти також можеш обмінюватися нотатками, файлами та фотографіями між собою, щоб ефективніше організувати свій шопінг у Чорну П’ятницю.

Використовуй всі наявні інструменти

Найкраща економія досягається шляхом поєднання декількох, якщо не всіх, вищезазначених порад. Ти не завжди можеш отримати те, що хочеш, але якщо ти практикуєш змішування та поєднання, то можеш отримати максимальну вигоду від доступних пропозицій. Обов’язково експериментуй і досліджуй нові магазини – особливо ті, які пропонують купони та повернення готівки.

Дотримуйся цих порад, і будеш розкошувати на розпродажах Чорної п’ятниці. А до того часу – приємного перегляду та вдалих покупок!


User comments



Opera

You deserve a better browser

Opera's free VPN, Ad blocker, and Flow file sharing. Just a few of the must-have features built into Opera for faster, smoother and distraction-free browsing designed to improve your online experience.

Download now